Onze mogelijkheden

Bunnik Logistics is uw partner in transport; onze vakbekwame Nederlandse chauffeurs vervoeren dagelijks zeecontainers in verschillende afmetingen van de havens in Rotterdam en Antwerpen naar bestemmingen in heel Europa. Wij hebben de beschikking over verschillende containerauto's, waaronder:

  • Een LZV-combinatie (20 + 40 ft / 3 x 20 ft)
  • Multifunctionele chassis (20 ft, 30 ft, 40 HQ en 45 HQ)
  • Combitrailers (2 x 20 ft / 40 HQ)
  • Kiepchassis (20 ft / 40 ft)
  • Koeltrailers (43 x CC/ DC)

Alle auto's zijn uitgerust met een boardcomputer, mobiele telefoon en positiebepaling. Met een compact team van planners denken wij graag met u mee voor de beste oplossing. Flexibiliteit en service staan altijd voorop. Benieuwd of Bunnik Logistics ook voor u iets kan betekenen? U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen!

Neem contact op

Over ons

Bunnik Logistics is onderdeel van Bunnik Companies uit Bleiswijk, waar ook potplantenkwekerij Bunnik Plants en handelsonderneming Bunnik Creations deel van uitmaken. Wat begonnen is met een enkele auto voor eigen vervoer, is niet veel later uitgegroeid tot een volledig aparte onderneming met meerdere auto's en een geheel eigen klantenkring. Bunnik Logistics vervoert goederen voor o.a. expediteurs, groothandelaren en oliemaatschappijen.